Mekaaninen asentaja, KangasalaEtsimme asiakkaallemme Kangasalle MEKAANISTA ASENTAJAA teollisuuslaitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön.

Asiakasyrityksemme JPTUF Oy tarjoaa laadukkaita ratkaisuja teollisuudelle vuosien kokemuksella. Yrityksen palveluihin kuuluvat monipuoliset teollisuuden työt, kuten kone- ja laiterakennus, mobiililaitteet, teollisuuslaitteet, keskusvalmistus, sähköhydrauliset ohjaimet ja kokoonpanotyöt.

Haemme sinua, reipasta ja oma-aloitteista tekijää. 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus, esimerkiksi koneasentaja tai työn kautta hankitut perustaidot, sekä hyvä kuvienlukutaito. Tehtävässä tarvitset perusymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta. Myös kokemus liikkuvan kaluston kokoonpanosta on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. 

Työssä menestyminen ei vaadi vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito kiinnostus työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Olet reipas ja oma-aloitteinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat laadukasta työnjälkeä ja haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä.

Työsuhde on kokoaikainen 40h/vko ja alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena. Vakinaistuminen mahdollista heti määräajan (6kk) jälkeen. Tehtävässä pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. Työsuhteeseen valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemus matalalla kynnyksellä, niin jutellaan lisää. 

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Kiitämme luottamuksesta!

ValtaGroup – Rekrytointien ratkaisija. ValtaGroup on kumppaninne onnistuneeseen rekrytointiin. Haluamme päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin työnantajan kuin työnhakijankin kannalta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita rekrytointien ja suorahakujen, sekä henkilöstövuokrauksen parissa valtakunnallisesti. Autamme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla löytämään tarvitsemanne osaajan. Aito välittäminen on toimintamme perusta.

Hakuaika alkaa: 18.10.2023 08:00Hakuaika päättyy: 08.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus