Sähköasentaja teollisuuteen, Kangasala


Etsimme nyt asiakkaallemme Kangasalle SÄHKÖASENTAJAA teollisuuslaitteiden kokoonpano- ja asennustiimiin.

Asiakasyrityksemme JPTUF Oy tarjoaa laadukkaita ratkaisuja teollisuudelle vuosien kokemuksella. Yrityksen palveluihin kuuluvat monipuoliset teollisuuden työt, kuten kone- ja laiterakennus, mobiililaitteet, teollisuuslaitteet, keskusvalmistus, sähköhydrauliset ohjaimet ja kokoonpanotyöt.

Toivomme, että sinulla on vaadittava koulutus sekä esimerkiksi työharjoittelun kautta kertynyttä työkokemusta teollisuuden tai liikkuvan kaluston sähkötöistä. Olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolle laadukas työnjälki on tärkeä osa työskentelyä. Sähköpiirustuksien lukutaito on tarpeellinen taito osana tehtävää. 

Työssä menestyminen ei vaadi vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja tai vastavalmistunut. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito kiinnostus työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Olet reipas ja oma-aloitteinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. 

Työsuhde on kokoaikainen 40h/vko ja alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena. Vakinaistuminen mahdollista heti määräjan (6kk) jälkeen. Tehtävässä pääset aloittamaan joustavasti nopeallakin aikataululla. Työsuhteeseen valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Olet sitten nuori ja vastavalmistunut tai alan ammattilainen, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi matalalla kynnyksellä, niin jutellaan lisää! 

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Odotamme sinua!

ValtaGroup – Rekrytointien ratkaisija. ValtaGroup on kumppaninne onnistuneeseen rekrytointiin. Haluamme päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin työnantajan kuin työnhakijankin kannalta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita rekrytointien ja suorahakujen, sekä henkilöstövuokrauksen parissa valtakunnallisesti. Autamme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla löytämään tarvitsemanne osaajan. Aito välittäminen on toimintamme perusta.

Hakuaika alkaa: 18.10.2023 09:00Hakuaika päättyy: 08.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus