Oppisopimus työnhakijat

Oppisopimus on aina määräaikainen työsopimus, joka solmitaan oppisopimuskoulutuksen keston mittaiseksi tai erikseen sovituksi määräajaksi. Laki ammatillisesta koulutuksesta ja työsopimuslaki määrittävät sekä työnantajan että opiskelijan oikeudet ja velvollisuudet oppisopimus työsuhteessa. Hoidamme kaikki sopimusasiat puolestasi koulun ja käyttäjäyrityksen välillä.

Oppisopimusta varten tarvitaan aina työpaikka, jossa ValtaGroup pyrkii olemaan tukenasi. Työpaikan löytäminen voi olla haastavaa, mutta yhdessä mietimme millainen tekeminen sinua kiinnostaa ja sen mukaisesti lähdemme kontaktoimaan yrityksiä ja selvittämään, olisiko heillä mahdollisuutta Sinun palkkaamiseen.

Ei kannata luovuttaa, vaikka et saisi ensimmäisestä tai toisesta työpaikasta myöntävää vastausta tai pääsisi haastatteluun. Sitkeys kannattaa, ja voi kantaa myöhemmin hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.  Moni oppisopimusopiskelija jatkaa samassa työpaikassa tutkinnon suorittamisen jälkeen ja saa vakituisen paikan.

Täytä hakemuksesi järjestelmämme kautta ja kerro meille lyhyesti mitä alaa opiskelet ja millaiset taidot sinulla on juuri nyt hakiessasi tai oletko mahdollisesti jo työskennellyt työharjoittelussa aiemmin. 

Käsittelemme varmasti kaikki hakemukset ja kutsumme erikseen haastatteluun, mikäli näemme, että pystyisimme sinua auttamaan. Huomioimme aina työllisyystilanteen Suomessa ja onko yrityksillä edellytyksiä ottaa oppisopimus työntekijää vastaa ja onko heille resursseja perehdyttämiseen.

Kiitos, sinulle siitä, että olet aktiivinen työnhakija ja haluat kehittyä ammatissasi ja miettiä yhdessä kanssamme Suomen tulevaisuutta ja varsinkin sitä, että meillä riittää osaavia työntekijöitä.

Hakuaika alkaa: 25.09.2023 19:00Hakuaika päättyy: 25.10.2024 23:59

Jaa ilmoitus