Pintakäsittelijä Poriin

Etsimme asiakkaallemme Poriin määräaikaiseen työsuhteeseen 

pintakäsittelijää ruiskumaalaukseen.

Metalliteollisuudessa toimiva asiakkaamme on alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. 

Työtehtäviin kuuluvat metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla sekä muut tarvittavat esivalmistelutyöt. Toivomme valittavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta maalaus- ja puhallustehtävistä tai alan koulutusta (esimerkiksi automaalari tai pintakäsittelijä) – voit olla vastavalmistunut nuori tai kokeneempi osaaja. Työssä vaaditaan aktiivista asennetta ja huolellista työnjälkeä. 

Tarjoamme hakijalle vuokratyösuhteen kautta mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen myöhemmin. Tulet saamaan turvallisen työpaikan ja  asianmukaisen työympäristön modernein työvälinein. Töitä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa.  

Työsuhde on määräaikainen, vuoden loppuun kestävä työsuhde (kiirehuippu).  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen pikimmiten!

Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Hakuaika alkaa: 04.10.2023 14:00Hakuaika päättyy: 08.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus