Sähköautomaatioasentaja valvontatehtäviin

Etsimme huipputeknologia-alan asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa laitosoperaattorin valvontatehtäviin Nokialle.

Pääset työskentelemään kestävän kehityksen parissa varmasti mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Sinulla tulee olla soveltuva ammattitutkinto suoritettuna (automaatio, sähköautomaatio tai mekaaninen koulutus), jonkin verran aikaisempaa työkokemusta sekä valmiutta ja joustavuutta muuttuviin tehtäväkuviin. Jos olet insinööritaustainen, vastavalmistunut tulevaisuuden osaaja, niin hae myös rohkeasti!

Sinulla on mekaanista osaamista, korkea työmoraali ja olet itseohjautuva. Arvostamme kokemusta sähköautomaation lisäksi mekaanisesta kunnossapidosta ja/tai prosessitekniikasta.  

Palkkaus määräytyy kokemuksen ja kemianteollisuuden TES:in mukaisesti. Työ on kokoaikainen ja tehtävässä työskennellään neljä päivää 12 h työvuoroissa, jonka jälkeen vapaalla ollaan kuusi päivää. Työvuorot noudattavat kaavaa 06.00-18.00 x 4 päivää, jonka jälkeen kuusi vapaa päivää, jonka jälkeen 18.00-06.00 x 4 päivää. Tuotantolinjalla tapahtuvien muutosten vuoksi työvuoroissa saatetaan tehdä muutoksia.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

ValtaGroup – Rekrytointien ratkaisija. ValtaGroup on kumppaninne onnistuneeseen rekrytointiin. Haluamme päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen niin työnantajan kuin työnhakijankin kannalta. Tarjoamme asiantuntijapalveluita rekrytointien ja suorahakujen, sekä henkilöstövuokrauksen parissa valtakunnallisesti. Autamme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla löytämään tarvitsemanne osaajan. Aito välittäminen on toimintamme perusta.

Hakuaika alkaa: 06.11.2023 11:00Hakuaika päättyy: 08.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus