Keikkatyötä kassatyöskentelyyn Rautasoinille


Etsimme asiakasyrityksemme Rautasoini Oy:n palvelukseen monipuolista asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakaspalvelijaa, joka tulee töihin kutsuttaessa. Tehtävä pitää sisällään monipuolisia asiakaspalvelun tehtäviä sekä kassatyöskentelyä mukavassa, vaihtelevassa, työympäristössä. 

Toivomme, että olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja innostut uusien ihmisten tapaamisesta. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä aiemmista työpaikoistasi ja haluat kehittyä työntekijänä koko ajan paremmaksi. 

Sovellut tehtävään hyvin, jos olet esimerkiksi opiskelija, joka etsii osa-aikaista työtä opintojen ohelle tai olet muuten tilanteessa, jossa pystyt saapumaan töihin nopealla varoitusajalla.

Rautasoini Oy on perinteikäs romuliike Tampereella, mutta nykyään myös monipuolisesti palveleva romukauppa, mistä asiakkaat löytävät laajan valikoiman terästuotteita laadukkaaseen rakentamiseen. Toimipisteet löytyvät Nekalan ja Vehmaisten kaupunginosista. Yrityksen toiminnan ydin on romumetallin osto ja kierrätys. Rautasoini vastaanottaa romua sekä  ostaa kierrätyskelpoisia eriä yritys- ja yksityisasiakkailta vuosittain yhteensä yli 40 000 tonnia. Tämä lähes 50 miljoonaa kiloa erilaista metalliromua jalostetaan teollisuuden raaka-aineeksi uudelleen käytettäväksi. Yli 100 vuoden aikana Rautasoini on saavuttanut Suomessa luotettavan ja asiantuntevan romuliikkeen maineen, ja heidät tunnetaankin erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja sitoutuneesta henkilökunnastaan. Rautasoini Oy kuuluu Eurajoki Group kierrätyspalvelu konserniin.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, hannele.konnomaki@valtagroup.fi tai Emma Hinkalle, emma.hinkka@valtagroup.fi.


Hakuaika alkaa: 08.11.2023 08:00Hakuaika päättyy: 08.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus