Tarvittaessa töihin kutsuttava lastenhoitaja, Touhula Magneetti, KurikkaEtsimme asiakkaallemme Touhula Magneetille tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia 

Touhula-päiväkodit on suomalainen, johtonsa ja henkilöstönsä omistama varhaiskasvatuksen edelläkävijä. Touhulan toiminnassa yhdistyy laadukas pedagogiikka, lapsen yksilöllinen kohtaaminen, lapsuuden arvostaminen sekä kyky ja rohkeus kehittää omaa toimintaa ja reagoida muutoksiin ketterästi ratkaisuja etsien. "Tehtävämme on olla luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää."

Millaiseen päiväkotiin sijaisia etsitään?

Touhula Magneetti on seikkailu- ja kieliteemainen päiväkoti Kurikassa. Päiväkodissa toimii neljä ryhmää. Päiväkoti on hirsirakenteinen ja tilat ovat avarat, valoisat ja niitä on helppo muokata pienryhmätiloiksi. Liikuntasali mahdollistaa monenlaiset leikit, pelit ja kiipeilyt ja siitä onkin tainnut muodostua yksi suosikki-oppimisympäristö – niin lapsille kuin aikuisille! 

Millainen henkilö sijaiseksi sopii?

Sijaiseksi sopii varhaiskasvatuksen ammattilainen tai alasta aidosti kiinnostunut ihminen, jolla on halu olla vaikuttamassa onnellisen lapsuuden luomisessa laadukkaan varhaiskasvatuspäivän kautta. Työ sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijoille, aktiivisille eläkeläisille tai muun työn rinnalle lisätyötä etsiville. Työ tapahtuu töihin kutsuttaessa ja töitä ei välttämättä ole tarjolla viikoittain.

Työssä tärkeää on, että viihdyt aidosti lasten parissa. Persoonasi puolesta sujahdat hyvin työyhteisöön, mikäli sinulta löytyy tilannetajua, heittäytymiskykyä ja rohkeutta tarttua toimeen. Sinun ei odoteta olevan yhtä perillä asioista kuin vakituiset työntekijät – tärkeintä on olla läsnä lapsille ja tukea heitä päiväkotiarjen tekemisessä. Lasten lisäksi tulet kohtaamaan päivän aikana myös lasten vanhempia, joten sinulta tulee löytyä myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä selvittää asioita, joista et ole tietoinen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä käytettävyyttä arkipäivisin aamu- ja päivävuoroihin.

Minkälainen työpaikka sinua odottaa?

Touhulassa panostetaan hyvään perehdytykseen, jotta sinun on helppo tarttua toimeen. Sinulle tarjotaan oma perehdytyskortti sekä erillinen perehdytystuokio sijaisen työsuhdeasioille. Työ itsessään on tiimityötä, ja täten saat aina tiimiltäsi tukea ja apua. Päiväkodin arkea rytmittää pienryhmätoiminta, joka mahdollistaa yksilöllisen ja sensitiivisen kohtaamisen lapsiryhmissä. Sijaistaessasi eri ryhmissä, pienryhmätoimintamalli helpottaa myös sinun työtäsi.

Työtä teet maailman ihanimpien asiakkaiden parissa, joiden seurassa työpäivät ovat täynnä elämää. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja saat laittaa oman persoonasi peliin – tässä työssä leikkiminen on sallittu! Työaika on arkisin, klo 6.30-17.00 välillä. Töitä on tarjolla satunnaisesti kutsuttaessa, työtunteja ei ole välttämättä heti aluksi ainakaan tarjolla joka viikko. Tehtävä soveltuu erinomaisesti sinulle, joka kaipaat esimerkiksi eläkepäiville muuta puuhaa tai opintojen ohelle  lisäansioita.

Palkka määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Mitäs nyt? 

ValtaGroup Oy toimii Touhulan rekrytointikumppanina ja tukee asiakkaan työntekijätarpeita etsimällä tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä sijaisrekisteriin. Työsuhde solmitaan ValtaGroupin ja työntekijän kesken. Tehtävä edellyttää voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Haluaisitko tehdä töitäsi leikkien? Jos kaipaat lisätyötä lasten parissa, meillä on sinulle mainio paikka tarjolla. ValtaGroup käsittelee hakemukset, haastattelee sopivat hakijat ja hoitaa sijaisrekisterin ylläpidon tarpeiden yllättäessä. Jos haluat lisätietoja rekrytoinnista, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Anna Hirsimäkeen, p. 050 382 2466, tai lähetä sähköpostia anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

Hakuaika alkaa: 17.11.2023 15:00Hakuaika päättyy: 12.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus